Not logged in. · Lost password · Register

it07ykuz
Member since Dec 2016
5 posts
Subject: Fehler bei "Build Solution"
Hi,

wenn ich auf Build Solution in Atmel Studio klicke, kommt ein Fehler. Folgende Fehlermeldung taucht auf:

------ Build started: Project: vorlage, Configuration: Debug AVR ------
Build started.
Project "vorlage.cproj" (default targets):
Target "PreBuildEvent" skipped, due to false condition; ('$(PreBuildEvent)'!='') was evaluated as (''!='').
Target "CoreBuild" in file "C:\Program Files\Atmel\Studio\7.0\Vs\Compiler.targets" from project "C:\GSPIC\libspicboard (1)\vorlage.cproj" (target "Build" depends on it):
    Task "RunCompilerTask"
        Shell Utils Path C:\Program Files\Atmel\Studio\7.0\shellUtils
        C:\Program Files\Atmel\Studio\7.0\shellUtils\make.exe all --jobs 4 --output-sync
        make: *** No rule to make target 'CFile1.o', needed by 'vorlage.elf'.  Stop.
    Done executing task "RunCompilerTask" -- FAILED.
Done building target "CoreBuild" in project "vorlage.cproj" -- FAILED.
Done building project "vorlage.cproj" -- FAILED.

Build FAILED.
========== Build: 0 succeeded or up-to-date, 1 failed, 0 skipped ==========

Hat jemand eine Idee, was da schief läuft?

Vielen Dank im Voraus.
This post was edited on 2017-05-13, 19:14 by it07ykuz.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :troll:
Special characters:
Go to forum
Powered by the Unclassified NewsBoard software, 20110527-dev, © 2003-8 by Yves Goergen